Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Schouderfysiotherapie

Maak een afspraak

Schouderfysiotherapie

Pijn aan de schouder, schouderklachten, schouderblessures of geopereerd aan uw schouder? Het zijn hele vervelende klachten die veel hinder kunnen geven in het dagelijks leven of bij sportactiviteiten. Schouderklachten zijn erg complex en kunnen (helaas) lang duren. Een pijnlijke schouder vraagt daarom om een juiste aanpak. Een schouderfysiotherapeut is een fysiotherapeut gespecialiseerd in schouderproblematiek. Door zijn nascholingen en specifieke kennis kan hij u gericht helpen op het gebied van acute schouderblessures, langdurige schouderklachten en revalidatie na een schouderoperatie. Fysiotherapie Bakker heeft een gespecialiseerde ervaren en goed opgeleide schouderspecialist die tevens is aangesloten bij de bestaande Schoudernetwerken.  Onze schouderspecialist wordt aangevuld met een team van o.a. manueel therapeuten en sportfysiotherapeuten voor het optimale resultaat in uw revalidatie.

Voor meer informatie kunt u ons bellen (tel: 0527615251 ) of E-mail met onze  schouderfysiotherapeut Mark Peters.

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist
KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist

Onze collega's Erik Stolte en Jeroen de Groet zijn naast hun werkzaamheden bij Fysiotherapie Bakker ook beiden 2 dagen aan het werk bij de KNVB in Zeist.

Lees meer
 De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!
De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!

De gecombineerde Leefstijl Interventie De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een leefstijlinterventie waarbij ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en gedrag centraal staat. Deze GLI is een multidisciplinair programma vanuit Fysiotherapie Bakker, Diëtiste Marjolijn Bakker en de Buurtsportcoach van Carrefour .

Lees meer
Hoge waardering voor onze dienstverlening
Hoge waardering voor onze dienstverlening

Onze patiënten waarderen onze dienstverlening in 2022 opnieuw met een hoge score! Daar zijn wij erg blij mee en best wel trots op. De stem van de patiënt is voor ons relevant om samen onze zorg te verbeteren.

Lees meer