Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Schouderfysiotherapie

Maak een afspraak

Schouderfysiotherapie

Pijn aan de schouder, schouderklachten, schouderblessures of geopereerd aan uw schouder? Het zijn heel vervelende klachten die veel hinder kunnen geven in het dagelijks leven of bij sportactiviteiten. Schouderklachten zijn erg complex en kunnen (helaas) lang duren. Een pijnlijke schouder vraagt daarom om een juiste aanpak. Een schouderfysiotherapeut is een fysiotherapeut gespecialiseerd in schouderproblematiek. Door zijn nascholingen en specifieke kennis kan hij u gericht helpen op het gebied van acute schouderblessures, langdurige schouderklachten en revalidatie na een schouderoperatie. Fysiotherapie Bakker heeft een gespecialiseerde ervaren en goed opgeleide schouderspecialist die tevens is aangesloten bij de bestaande Schoudernetwerken.  Onze schouderspecialist wordt aangevuld met een team van o.a. manueel therapeuten en sportfysiotherapeuten voor het optimale resultaat in uw revalidatie.

Voor meer informatie kunt u ons bellen (tel: 0527615251 ) of E-mail met onze  schouderfysiotherapeut Mark Peters.

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer