Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Privacy Statement

Maak een afspraak

Privacy Statement

Fysiotherapie Bakker Fysiotherapie Bakker, gevestigd aan Scandinavielaan 31d, 8303 GN, Emmeloord is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.fysiotherapiebakker.nl

Scandinavielaan 31d, 8303 GN, Emmeloord

Espelerlaan 80, 8302 DC, Emmeloord

Europalaan 122, 8303 GL, Emmeloord

telefoon: +31 527615251

Ernst Jan Bakker is de Functionaris Gegevensbescherming van Fysiotherapie Bakker. Hij is te bereiken via ejbakker@fysiotherapiebakker.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Fysiotherapie Bakker verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt mondeling, in correspondentie en telefonisch

- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Fysiotherapie Bakker verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- de gezondheid betreffende

- gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ejbakker@fysiotherapiebakker.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

- Burgerservicenummer (BSN)

- Biometrische gegevens

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fysiotherapie Bakker verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Fysiotherapie Bakker verwerkt persoonsgegevens omdat wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals beschreven in de WGBO. Deze wet regelt de dossiervorming in de gezondheidszorg.

- Het afhandelen van uw betaling al of niet met uw zorgverzekeraar

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Fysiotherapie Bakker neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Fysiotherapie Bakker) tussen zit. Fysiotherapie Bakker gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: “Hier heb ik pijn”, welke via de website te benaderen is.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Fysiotherapie Bakker bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor persoonsgegevens en bijzondere persoonsgegevens voor de wettelijke termijn van 15 jaar. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Fysiotherapie Bakker verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Fysiotherapie Bakker blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Fysiotherapie Bakker gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Fysiotherapie Bakker en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar ejbakker@fysiotherapiebakker.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Fysiotherapie Bakker wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Fysiotherapie Bakker neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via ejbakker@fysiotherapiebakker.nl

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Finish gehaald! Fish Potato Run
Finish gehaald! Fish Potato Run

Noor Liebe heeft samen met onze fysiotherapeut Mark Peters de Fish Potato Run gelopen. Noor heeft vanaf 2014 een lang ziekteproces doorlopen vanwege acute leukemie. Door haar enorme doorzettingsvermogen heeft ze stap voor stap haar doelen verwezenlijkt om weer goed te kunnen bewegen en zelfs sporthervatting is gehaald. Noor heeft maanden getraind om uiteindelijk de halve Fish Potato Run te halen van Tollebeek naar Emmeloord. Het was zwaar maar ruim binnen het uur!

Lees meer
Aansluiting bij ClaudicatioNet
Aansluiting bij ClaudicatioNet

Sinds deze zomer is Fysiotherapie Bakker aangesloten bij ClaudicatioNet, een zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. Hierbij wordt er gestreefd naar een transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met Claudicatio Intermittens. Onze collega Lynn de Leij heeft in Leiden het opleidingstraject Symptomatisch Perifeer en Artieel Vaatlijden afgerond. Het woord etalagebenen is een letterlijke vertaling van het belangrijkste symptoom van de ziekte: wanneer tijdens het lopen pijn in de benen optreedt en deze pijn weer verdwijnt als je even blijft staan, dus alsof je blijft staan om in een etalage te kijken, dan spreek je van etalagebenen. Deze klachten worden veroorzaakt door een vernauwing in de slagaders van de benen. Qua mogelijke therapieën bij etalagebenen is fysiotherapie de minst ingrijpende, en dus in eerste instantie te prefereren boven andere therapieën. De therapie bestaat uit gesuperviseerde looptherapie

Lees meer
Jeroen de Groot Master Manuele Therapie
Jeroen de Groot Master Manuele Therapie

Afgelopen februari heeft collega Jeroen de Groot met succes de opleiding Master Musculoskeletaal, met uitstroom richting Manuele therapie, afgerond. Van nu af aan mag hij zich Manueel Therapeut noemen. Deze opleiding heeft Jeroen veel diepgang en extra kennis opgeleverd en inzicht gegeven in de laatste technieken en ontwikkelingen van ons vakgebied. Als manueel therapeut is hij in staat om complexere klachtenbeelden adequaat te behandelen, waarbij er altijd wordt gekeken naar het complete plaatje van de klacht.

Lees meer