Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Praktijk informatie

Maak een afspraak

Praktijk informatie

Praktijk Informatie 2020

 

 • Het aantal behandelingen dat u vergoedt krijgt is afhankelijk van uw verzekering (en eventueel aanvullend pakket). U wordt zelf geacht de polisvoorwaarden te kennen. Raadpleeg uw polis. Wij willen u graag met raad en daad terzijde staan maar u blijft zelf verantwoordelijk. 

 • De afspraak voor een behandeling wordt genoteerd op uw afsprakenkaart. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 

 • Verslaglegging naar de huisarts of verwijzend arts is een standaardprocedure. U dient aan te geven wanneer u hier bezwaar tegen hebt. 

 • I.v.m. de hygiëne vragen wij u om een handdoek mee te nemen voor de behandeling. De oefenzaal alleen betreden met daarvoor geschikt schoeisel. 

 • Wij staan open voor ideeën en nuttige tips. Vertel het ons! Er is een ideeënbus in de wachtruimte! 

 • Klachtenregeling: een brochure over de klachtenregeling kunt u vinden in het folderrek of vraag er naar. 

 • Uw persoonlijke gegevens zijn beschermd en u hebt recht tot inzage (Privacyreglement).  

 • Wij vragen u bij aanmelding, start van de behandeling of via de e-Health toestemming te geven voor het uitwisselen van anonieme gegevens vanuit het EPD naar de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF). Uw gegeven toestemming kunt u indien gewenst intrekken.  

 • Wij vragen u bij aanmelding, start van de behandeling of via de e-Health toestemming te geven voor het e-mailen van een evaluatieformulier aan het eind of in de loop van de behandelserie. 

 • Vanuit de opleiding fysiotherapie in Groningen, Utrecht en Amsterdam begeleiden wij stagiaires. Mocht u bezwaar hebben tegen het behandeld worden door een stagiaire, dan kunt u dit kenbaar maken aan uw fysiotherapeut en zal hier rekening mee gehouden worden. 

 • Voor diefstal en vermissing van goederen kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. 

 • Het is verboden om zonder toestemming de computers te bedienen of om gegevens te raadplegen. 

 

 

 

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen
Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen

In deze bijzondere tijd is het voor ons extra uitdagend om u als patiënt van dienst te kunnen zijn. E-health oplossingen zijn nu belangrijker dan ooit. Met MijnZorgApp is het voor ons mogelijk om via videobellen u ook op afstand te kunnen behandelen. Al onze patiënten (die in het bezit zijn van een E-mailadres) kunnen deze App downloaden en met een van ons ontvangen wachtwoord installeren op smartphone of tablet.

Lees meer
Therapeutische Training & Fit for2/You Abonnementen
Therapeutische Training & Fit for2/You Abonnementen

Onze Therapeutische Trainingen (Medische Fitness) en de Zwangerschapsbegeleiding Fit for You en Fit for 2 gaan in ieder geval tot en met 28 april niet door. Fysiotherapie Bakker kan wat betreft de Therapeutische Training niet meer leveren wat wij u beloven en daarom vinden wij dat wij dus ook geen incasso's meer uit kunnen laten gaan zolang wij gesloten dienen te blijven op last van de overheid. Wij zijn van mening dat wij de contributie incasso pas weer kunnen opstarten als u weer bij ons kunt sporten.

Lees meer
Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.
Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Vanwege het Coronavirus zijn wij er voor u per telefoon en beeldbellen. De deuren zijn slechts tijdelijk gesloten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0527-621273 of 0527-615251. Tussen 09.00-11.00 uur voor de assistente en alle andere tijden via het antwoordapparaat. Spreek het antwoordapparaat in en u wordt teruggebeld. We luisteren frequent naar de berichten. Ook zijn wij bereikbaar per e-mail: info@fysiotherapiebakker.nl Onze Therapeutische Trainingen (Medische Fitness)en de Zwangerschap begeleiding Fit for You en Fit for 2 gaan ook niet door.

Lees meer