Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Praktijk informatie

Maak een afspraak

Praktijk informatie

Praktijk Informatie 2020

 

 • Het aantal behandelingen dat u vergoedt krijgt is afhankelijk van uw verzekering (en eventueel aanvullend pakket). U wordt zelf geacht de polisvoorwaarden te kennen. Raadpleeg uw polis. Wij willen u graag met raad en daad terzijde staan maar u blijft zelf verantwoordelijk. 

 • De afspraak voor een behandeling wordt genoteerd op uw afsprakenkaart. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 

 • Verslaglegging naar de huisarts of verwijzend arts is een standaardprocedure. U dient aan te geven wanneer u hier bezwaar tegen hebt. 

 • I.v.m. de hygiëne vragen wij u om een handdoek mee te nemen voor de behandeling. De oefenzaal alleen betreden met daarvoor geschikt schoeisel. 

 • Wij staan open voor ideeën en nuttige tips. Vertel het ons! Er is een ideeënbus in de wachtruimte! 

 • Klachtenregeling: een brochure over de klachtenregeling kunt u vinden in het folderrek of vraag er naar. 

 • Uw persoonlijke gegevens zijn beschermd en u hebt recht tot inzage (Privacyreglement).  

 • Wij vragen u bij aanmelding, start van de behandeling of via de e-Health toestemming te geven voor het uitwisselen van anonieme gegevens vanuit het EPD naar de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF). Uw gegeven toestemming kunt u indien gewenst intrekken.  

 • Wij vragen u bij aanmelding, start van de behandeling of via de e-Health toestemming te geven voor het e-mailen van een evaluatieformulier aan het eind of in de loop van de behandelserie. 

 • Vanuit de opleiding fysiotherapie in Groningen, Utrecht en Amsterdam begeleiden wij stagiaires. Mocht u bezwaar hebben tegen het behandeld worden door een stagiaire, dan kunt u dit kenbaar maken aan uw fysiotherapeut en zal hier rekening mee gehouden worden. 

 • Voor diefstal en vermissing van goederen kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. 

 • Het is verboden om zonder toestemming de computers te bedienen of om gegevens te raadplegen. 

 

 

 

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer