Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Vanwege het Coronavirus zijn wij er voor u per telefoon en beeldbellen. De deuren zijn alleen geopend na afstemming met de behandelend fysiotherapeut. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0527-621273 of 0527-615251. Tussen 09.00-11.00 uur voor de assistente en alle andere tijden via het antwoordapparaat. Spreek het antwoordapparaat in en u wordt teruggebeld. We luisteren frequent naar de berichten. Ook zijn wij bereikbaar per e-mail: info@fysiotherapiebakker.nl.
 
We gaan uiterst zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en therapeuten, zoals je dat van jouw vertrouwde fysiotherapiepraktijk kunt verwachten. Dat betekent dat wij op dit moment druk bezig zijn onze organisatie aan te passen aan deze noodsituatie. Afgelopen tijd hebben wij onze patiënten en cliënten benadert om behandelingen te annuleren en alternatieve begeleiding aan te bieden.
Wij zullen indien mogelijk overgaan naar Fysiotherapie middels (beeld)bellen. Hierbij zullen wij onze patiënten begeleiden via telefonische consulten, beeldbellen, e-mail en via onze Fysiotherapie Bakker MijnZorg-app.  Uw therapeut kan zo uw voortgang bespreken en de nodige oefeningen aanreiken, bespreken en bijstellen. Krijgt u aan huis fysiotherapie? Helaas kan dit ook niet doorgaan, uw fysiotherapeut neemt contact met u op voor overleg. Fysiotherapie middels (beeld)bellen kan gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.
 
Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen!
 
Onze Therapeutische Trainingen (Medische Fitness )en de Zwangerschapsbegeleiding Fit for You en Fit for 2 gaan ook niet door. Ook hier zijn wij bezig alternatieve diensten te ontwikkelen zoals online streaming voor uw trainingen.
 

Wanneer u bent uitgenodigd naar de praktijk te komen:

Wanneer u bent uitgenodigd naar de praktijk te komen voor behandeling, dan kan dat alleen onder strikte voorwaarden. Tijdens de Corona-pandemie is er voor uw eigen veiligheid en die van onze therapeuten een serie voorwaarden geformuleerd (RIVM). 

Onze therapeuten zullen persoonlijke beschermingsmiddelen dragen zoals handschoenen, mondkapjes en indien nodig schorten. De behandelkamers en oefenruimtes zijn aangepast.  

Voor u gelden de volgende voorwaarden:

 • Blijf thuis als u een van de volgende klachten hebt of hebt gehad in de afgelopen 14 dagen: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). 

 • Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten 

 • U heeft afgelopen 14 dagen geen corona risicogebied bezocht 

 • U heeft afgelopen 14 dagen geen contact gehad met een corona-patiënt 

 • Kom niet eerder dan de afgesproken tijd naar de accommodatie  

 • Kom alleen op afspraak of desnoods met iemand uit uw huishouden  

 • Neem het noodzakelijk aantal handdoeken mee voor de behandeling  

 • Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek THUIS de handen met zeep, minimaal 20 seconden 

 • Was bij binnenkomst uw handen opnieuw reinigen en vervolgens desinfecteren met reinigingsgel 

 • Vermijd het openbaar vervoer  

 • Schud geen handen.  

 • Houd 1,5 meter afstand  

 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op 

 • Kleed u vooraf om (de kleedkamers zijn gesloten) 

 • Ga voorafgaand aan de afspraak thuis naar het toilet (ons toilet is niet toegankelijk)

 • Verlaat direct na de behandeling de accommodatie 

 

Binnen Fysiotherapie Bakker volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen wij  u op de hoogte houden via deze site.

Vragen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

 

 

 

 

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de
Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de "spelregels"!

Onze fysiotherapeuten zijn erg blij dat we na meerdere lockdown's weer reguliere fysiotherapeutische zorg kunnen leveren zonder een heleboel restricties. Toch gelden er nog wel aandachtspunten voor zowel u als patiënt als voor uw fysiotherapeut.

Lees meer
 De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!
De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!

De gecombineerde Leefstijl Interventie De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een leefstijlinterventie waarbij ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en gedrag centraal staat. Deze GLI is een multidisciplinair programma vanuit Fysiotherapie Bakker, Diëtiste Marjolijn Bakker en de Buurtsportcoach van Carrefour .

Lees meer
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.

We mogen de Therapeutische Trainingen weer hervatten! Wij zijn erg verheugd u weer te ontmoeten en laten we hopen dat we nu zonder onderbrekingen kunnen werken aan uw fitheid.

Lees meer