Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen

Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen

Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen

Natuurlijk gaan wij er als Fysiotherapie Bakker alles aan doen om de negatieve gevolgen voor uw revalidatie, pijnklachten en fitheid te minimaliseren waar mogelijk is. Hiervoor proberen we behandeltraject zo verantwoord mogelijk door te laten gaan. Dit zal op ongewone, nieuwe en andere manieren plaatst vinden dan u gewend bent. E-health, electronic health is de term die het mogelijk maakt om via beeldbellen, Online oefenschema's op maat (Huiswerkoefenschema's) u op bewegingsvlak kunnen ondersteunen in de komende periode.

Uw therapeut zal persoonlijk met u contact opnemen in welke vorm wij u op fysiotherapeutisch zorgvlak in deze thuis-zit-corona-crisis kunnen blijven ondersteunen. Hij zal in overleg met u daarin de handigste manier van E-health kiezen. Beveiligd beeldbellen via een SmS en een internet linkje van Clickdoc of in MijnZorgApp. Gewoon telefonisch overleg is natuurlijk ook mogelijk.

Voor telefonisch consult of beeldbellen berekenen wij een fysiotherapeutisch consult bij uw zorgverzekeraar. Ben je niet aanvullend verzekerd dan ontvang je een factuur van ons.
Korte vragen beantwoorden wij uiteraard kostenloos.

 

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer