Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen

Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen

Wij houden contact met u! Beeldbellen en huiswerkoefeningen

Natuurlijk gaan wij er als Fysiotherapie Bakker alles aan doen om de negatieve gevolgen voor uw revalidatie, pijnklachten en fitheid te minimaliseren waar mogelijk is. Hiervoor proberen we behandeltraject zo verantwoord mogelijk door te laten gaan. Dit zal op ongewone, nieuwe en andere manieren plaatst vinden dan u gewend bent. E-health, electronic health is de term die het mogelijk maakt om via beeldbellen, Online oefenschema's op maat (Huiswerkoefenschema's) u op bewegingsvlak kunnen ondersteunen in de komende periode.

Uw therapeut zal persoonlijk met u contact opnemen in welke vorm wij u op fysiotherapeutisch zorgvlak in deze thuis-zit-corona-crisis kunnen blijven ondersteunen. Hij zal in overleg met u daarin de handigste manier van E-health kiezen. Beveiligd beeldbellen via een SmS en een internet linkje van Clickdoc of in MijnZorgApp. Gewoon telefonisch overleg is natuurlijk ook mogelijk.

Voor telefonisch consult of beeldbellen berekenen wij een fysiotherapeutisch consult bij uw zorgverzekeraar. Ben je niet aanvullend verzekerd dan ontvang je een factuur van ons.
Korte vragen beantwoorden wij uiteraard kostenloos.

 

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Hervatten Fit for 2 & Fit for You
Hervatten Fit for 2 & Fit for You

Zwangerfitdocente Lynn de Leij heeft op de woensdagavond de lessen Fit for 2 en Fit for You weer hervat. Deze lessen worden echter outdoor gegeven en de groepen blijven aanvankelijk klein.

Lees meer
Innovatie! Onze nieuwe Echografie van Samsung
Innovatie! Onze nieuwe Echografie van Samsung

Vol trots kunnen wij onze patiënten het nieuwe Samsung HS30 echografie apparaat aanbieden. We waren al blij toen wij 5 jaar geleden echografie konden toevoegen aan onze specialismes, maar de innovaties hierin staan niet stil.

Lees meer
Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de
Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de "spelregels"!

Onze fysiotherapeuten zijn erg blij dat we voorzichtig en gecontroleerd mogen opschalen in het leveren van de reguliere fysiotherapeutische zorg. Het liefst hadden we direct de deuren geopend. Als het voor uw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we weer behandelingen in de praktijk.

Lees meer