Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten!

Zoals u zult begrijpen zullen we echter moeten voldoen aan strenge hygiëne en veiligheidsmaatregelen. Hiervoor vragen wij uw begrip en medewerking. Omdat onze oefenzaal een beperkte capaciteit heeft zal de therapeutische training er daardoor anders uit gaan zien dan u gewend was. Om u en onze veiligheid te kunnen waarborgen zijn de volgende maatregelen genomen:

Hetaantal deelnemers van de trainingsgroepen worden verkleind. We proberen door een strakke planning extra tijd en ruimte te reserveren, zodat iedereen toch kan komen trainen.

Om de groepswisselingen en de overlap met fysiotherapie zo veilig mogelijk te maken is de trainingstijdmaximaal 60 minuten.De laatste 5 minuten gelden als wisseltijd.

Therapeutisch trainen kan alleen plaatsvindenin de daarvoor aangegeven tijden. We vragen u om op de exacte aanvangstijden te komen. Indien eerder aanwezigdan vragen wij u buiten te wachten. Uitloop of afwijken van trainingstijd was voorheen geen probleem maar kan vanaf heden voorlopig niet meer.

De therapeut zal aangeven wanneer de 55 minuten voorbij zijn.De oefening dient dan mogelijk voortijdig afgebroken te moeten worden. Bij binnenkomst volgt een protocol voor het reinigen van de handen met zeep en desinfecteergel.

U zult bij het betreden van de oefenzaal een eigen mandje ontvangen met desinfecteergel en papieren doekjes. Samen met uw eigen handdoek neemt u dit mandje gedurendede gehele training met u mee zodat u na elke oefening het toestel kan reinigen.

Er kan voorlopig geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. We vragen u om in sportkleding naar de praktijk te komen en thuis te douchen.

Neem naar de training altijd eeneigenhanddoek en gevulde bidon mee.Daarnaast gelden nog steeds de algemene voorschriften van het RIVM: Houdt voldoende afstand, bij koorts, verkoudheid, hoesten etc. blijf thuis. Hoest en nies in de elleboog. Schud geen handen.

Sport bewust, houd uaan de spelregels, dan hebben we samen sportplezier!

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist
KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist

Onze collega's Erik Stolte en Jeroen de Groet zijn naast hun werkzaamheden bij Fysiotherapie Bakker ook beiden 2 dagen aan het werk bij de KNVB in Zeist.

Lees meer
 De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!
De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!

De gecombineerde Leefstijl Interventie De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een leefstijlinterventie waarbij ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en gedrag centraal staat. Deze GLI is een multidisciplinair programma vanuit Fysiotherapie Bakker, Diëtiste Marjolijn Bakker en de Buurtsportcoach van Carrefour .

Lees meer
Hoge waardering voor onze dienstverlening
Hoge waardering voor onze dienstverlening

Onze patiënten waarderen onze dienstverlening in 2022 opnieuw met een hoge score! Daar zijn wij erg blij mee en best wel trots op. De stem van de patiënt is voor ons relevant om samen onze zorg te verbeteren.

Lees meer