Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten!

Zoals u zult begrijpen zullen we echter moeten voldoen aan strenge hygiëne en veiligheidsmaatregelen. Hiervoor vragen wij uw begrip en medewerking. Omdat onze oefenzaal een beperkte capaciteit heeft zal de therapeutische training er daardoor anders uit gaan zien dan u gewend was. Om u en onze veiligheid te kunnen waarborgen zijn de volgende maatregelen genomen:

Hetaantal deelnemers van de trainingsgroepen worden verkleind. We proberen door een strakke planning extra tijd en ruimte te reserveren, zodat iedereen toch kan komen trainen.

Om de groepswisselingen en de overlap met fysiotherapie zo veilig mogelijk te maken is de trainingstijdmaximaal 60 minuten.De laatste 5 minuten gelden als wisseltijd.

Therapeutisch trainen kan alleen plaatsvindenin de daarvoor aangegeven tijden. We vragen u om op de exacte aanvangstijden te komen. Indien eerder aanwezigdan vragen wij u buiten te wachten. Uitloop of afwijken van trainingstijd was voorheen geen probleem maar kan vanaf heden voorlopig niet meer.

De therapeut zal aangeven wanneer de 55 minuten voorbij zijn.De oefening dient dan mogelijk voortijdig afgebroken te moeten worden. Bij binnenkomst volgt een protocol voor het reinigen van de handen met zeep en desinfecteergel.

U zult bij het betreden van de oefenzaal een eigen mandje ontvangen met desinfecteergel en papieren doekjes. Samen met uw eigen handdoek neemt u dit mandje gedurendede gehele training met u mee zodat u na elke oefening het toestel kan reinigen.

Er kan voorlopig geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. We vragen u om in sportkleding naar de praktijk te komen en thuis te douchen.

Neem naar de training altijd eeneigenhanddoek en gevulde bidon mee.Daarnaast gelden nog steeds de algemene voorschriften van het RIVM: Houdt voldoende afstand, bij koorts, verkoudheid, hoesten etc. blijf thuis. Hoest en nies in de elleboog. Schud geen handen.

Sport bewust, houd uaan de spelregels, dan hebben we samen sportplezier!

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.

We mogen de Therapeutische Trainingen weer hervatten! Wij zijn erg verheugd u weer te ontmoeten en laten we hopen dat we nu zonder onderbrekingen kunnen werken aan uw fitheid.

Lees meer
Avondgroepen Therapeutische Training stoppen
Avondgroepen Therapeutische Training stoppen

Doordat er op advies van de overheid na 17.00 geen trainingen meer gevolgd mogen worden stoppen ook onze Therapeutische Trainingsgroepen in de avonden. De Trainingsgroepen overdag blijven we wel aanbieden.

Lees meer
Hoge waardering voor onze dienstverlening
Hoge waardering voor onze dienstverlening

Onze patiënten waarderen onze dienstverlening met een hoge score! Daar zijn wij erg blij mee en best wel trots op. De stem van de patiënt is voor relevant om samen onze zorg te verbeteren.

Lees meer