Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Trainer medische fitness (6u p/w)

Trainer medische fitness (6u p/w)

Trainer medische fitness (6u p/w)

Wie zijn wij? 

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met een jong en innovatief team. Voldoende beweging is de basis voor een goede gezondheid. Bij ons staat de mens centraal en streven wij naar een actieve aanpak. Waarbij wij zorg op maat leveren. Om gemotiveerd te kunnen blijven bewegen onder deskundige begeleiding, bieden wij therapeutische trainingen aan. Dit biedt mensen de mogelijkheid om te werken aan een persoonlijk gezondheidsdoel in kleine groepen. Onze ruime oefenzaal biedt een tal aan mogelijkheden. 

Wie zoeken wij?

Tot jouw takenpakket behoort het verzorgen van de therapeutische trainingen in de avonden waarbij de deelnemers in groepen onder begeleiding sporten. 

- Je hebt affiniteit met sport en kennis van het menselijk lichaam. Voor de medische handelingen is er een fysiotherapeut aanwezig waar je nauw mee samenwerkt. 

- Je bent goed in staat mensen te enthousiasmeren en beschikt over voldoende creativiteit om verschillende oefeningen aan te bieden in de vorm van ‘small group training’. 

- Je bent proactief, enthousiast en hebt een positieve werkhouding. 

- Het hebben van een diploma CIOS en/of diploma ALO is een pré (of bent nog in opleiding hiervoor). 


Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel vóór 15 augustus a.s. door je CV en motivatie te mailen naar info@fysiotherapiebakker.nl. Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Ernst Jan Bakker; 0527615251

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.

We mogen de Therapeutische Trainingen weer hervatten! Wij zijn erg verheugd u weer te ontmoeten en laten we hopen dat we nu zonder onderbrekingen kunnen werken aan uw fitheid.

Lees meer
Avondgroepen Therapeutische Training stoppen
Avondgroepen Therapeutische Training stoppen

Doordat er op advies van de overheid na 17.00 geen trainingen meer gevolgd mogen worden stoppen ook onze Therapeutische Trainingsgroepen in de avonden. De Trainingsgroepen overdag blijven we wel aanbieden.

Lees meer
Hoge waardering voor onze dienstverlening
Hoge waardering voor onze dienstverlening

Onze patiënten waarderen onze dienstverlening met een hoge score! Daar zijn wij erg blij mee en best wel trots op. De stem van de patiënt is voor relevant om samen onze zorg te verbeteren.

Lees meer