Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Trainer medische fitness (6u p/w)

Trainer medische fitness (6u p/w)

Trainer medische fitness (6u p/w)

Wie zijn wij? 

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met een jong en innovatief team. Voldoende beweging is de basis voor een goede gezondheid. Bij ons staat de mens centraal en streven wij naar een actieve aanpak. Waarbij wij zorg op maat leveren. Om gemotiveerd te kunnen blijven bewegen onder deskundige begeleiding, bieden wij therapeutische trainingen aan. Dit biedt mensen de mogelijkheid om te werken aan een persoonlijk gezondheidsdoel in kleine groepen. Onze ruime oefenzaal biedt een tal aan mogelijkheden. 

Wie zoeken wij?

Tot jouw takenpakket behoort het verzorgen van de therapeutische trainingen in de avonden waarbij de deelnemers in groepen onder begeleiding sporten. 

- Je hebt affiniteit met sport en kennis van het menselijk lichaam. Voor de medische handelingen is er een fysiotherapeut aanwezig waar je nauw mee samenwerkt. 

- Je bent goed in staat mensen te enthousiasmeren en beschikt over voldoende creativiteit om verschillende oefeningen aan te bieden in de vorm van ‘small group training’. 

- Je bent proactief, enthousiast en hebt een positieve werkhouding. 

- Het hebben van een diploma CIOS en/of diploma ALO is een pré (of bent nog in opleiding hiervoor). 


Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel vóór 15 augustus a.s. door je CV en motivatie te mailen naar info@fysiotherapiebakker.nl. Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Ernst Jan Bakker; 0527615251

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer