Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Revalidatie Flevo Boys voetballer Kjelt Jager

Revalidatie Flevo Boys voetballer Kjelt Jager

Voetballer Kelt Jager uit Emmeloord wil na een zware blessure via hoofdklasser Flevo Boys in zijn eigen woonplaats weer hogerop zien te komen.

In november vorig jaar scheurde de verdediger tijdens een training bij Almere City FC zijn rechter kruisband af. Door een samenloop van omstandigheden valt Jager bij Almere City buiten de boot. De Emmeloorder speelde in de Tweede Divisie met Jong Almere City FC, maar dat team is opgeheven. City gaat onder leiding van trainer Hedwiges Maduro door met een team van voetballers onder de 21 jaar, maar daar is Jager met zijn 21 jarige leeftijd te oud voor.

Flevo Boys geeft hem de tijd om rustig aan zijn herstel te werken en daarna aan te sluiten bij de eerste selectie van de club uit Emmeloord. Samen met fysiotherapeut Erik Stolte van Fysiotherapie Bakker werkt Jager aan zijn herstel. Zelf heeft hij goede hoop. "Ik weet zeker dat ik gewoon weer op het oude niveau kom en ik weet zeker dat ik hier gewoon ga vlammen", zegt de voetballer. "En ik weet zeker dat ik nog steeds het profvoetbal kan halen en daar ga ik 100 procent nog voor".

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.

We mogen de Therapeutische Trainingen weer hervatten! Wij zijn erg verheugd u weer te ontmoeten en laten we hopen dat we nu zonder onderbrekingen kunnen werken aan uw fitheid.

Lees meer
Avondgroepen Therapeutische Training stoppen
Avondgroepen Therapeutische Training stoppen

Doordat er op advies van de overheid na 17.00 geen trainingen meer gevolgd mogen worden stoppen ook onze Therapeutische Trainingsgroepen in de avonden. De Trainingsgroepen overdag blijven we wel aanbieden.

Lees meer
Hoge waardering voor onze dienstverlening
Hoge waardering voor onze dienstverlening

Onze patiënten waarderen onze dienstverlening met een hoge score! Daar zijn wij erg blij mee en best wel trots op. De stem van de patiënt is voor relevant om samen onze zorg te verbeteren.

Lees meer