Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Revalidatie Flevo Boys voetballer Kjelt Jager

Revalidatie Flevo Boys voetballer Kjelt Jager

Voetballer Kelt Jager uit Emmeloord wil na een zware blessure via hoofdklasser Flevo Boys in zijn eigen woonplaats weer hogerop zien te komen.

In november vorig jaar scheurde de verdediger tijdens een training bij Almere City FC zijn rechter kruisband af. Door een samenloop van omstandigheden valt Jager bij Almere City buiten de boot. De Emmeloorder speelde in de Tweede Divisie met Jong Almere City FC, maar dat team is opgeheven. City gaat onder leiding van trainer Hedwiges Maduro door met een team van voetballers onder de 21 jaar, maar daar is Jager met zijn 21 jarige leeftijd te oud voor.

Flevo Boys geeft hem de tijd om rustig aan zijn herstel te werken en daarna aan te sluiten bij de eerste selectie van de club uit Emmeloord. Samen met fysiotherapeut Erik Stolte van Fysiotherapie Bakker werkt Jager aan zijn herstel. Zelf heeft hij goede hoop. "Ik weet zeker dat ik gewoon weer op het oude niveau kom en ik weet zeker dat ik hier gewoon ga vlammen", zegt de voetballer. "En ik weet zeker dat ik nog steeds het profvoetbal kan halen en daar ga ik 100 procent nog voor".

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer