Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Nationale Diabetes Challenge, donderdagavond wandelgroep gaat starten!

Nationale Diabetes Challenge, donderdagavond wandelgroep gaat starten!

Nationale Diabetes Challenge, donderdagavond wandelgroep gaat starten!

Er wordt ook dit jaar weer mee gedaan met de Nationale Diabetes Challenge. Een jaarlijks terugkerend event wat eind september in Amsterdam wordt gehouden maar waarvoor komende maaden wandelavonden gehouden gaan worden.

Om mensen meer bewust te maken welke positieve invloed regelmatig actief in beweging zijn op het lichaam heeft wordt dit evenement elk jaar georganiseerd. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen met diabetes, maar ook met obesitas en overgewicht meedoen.

Henny Kleine, diabetes verpleegkundige, is eind april in samenwerking met Bart Maljers, beweegcoach van Carrefour, succesvol gestart met een wandelgroep op de maandag avonden, Tamar Ronner zal dit voor Fysiotherapie Bakker op de donderdag avonden organiseren.

Donderdag 7 juni gaan we starten met een super gezellige diabetes wandel groep waar ook mensen aan deel mogen nemen als ze geen diabetes hebben. Deze groep zal starten om 19:30 uur en we verzamelen bij Fysiotherapie Bakker aan de Espelerlaan 80. 

Mochten er mensen nog interesse hebben om deel te nemen aan deze groep kom donderdag gerust kijken of neem contact op met Tamar Ronner via de mail (tamar.ronner@live.nl)

Meer weten over de NDC? https://www.nationalediabeteschallenge.nl/challengeemmeloord/

 

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer