Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Nationale Diabetes Challenge, donderdagavond wandelgroep gaat starten!

Nationale Diabetes Challenge, donderdagavond wandelgroep gaat starten!

Nationale Diabetes Challenge, donderdagavond wandelgroep gaat starten!

Er wordt ook dit jaar weer mee gedaan met de Nationale Diabetes Challenge. Een jaarlijks terugkerend event wat eind september in Amsterdam wordt gehouden maar waarvoor komende maaden wandelavonden gehouden gaan worden.

Om mensen meer bewust te maken welke positieve invloed regelmatig actief in beweging zijn op het lichaam heeft wordt dit evenement elk jaar georganiseerd. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen met diabetes, maar ook met obesitas en overgewicht meedoen.

Henny Kleine, diabetes verpleegkundige, is eind april in samenwerking met Bart Maljers, beweegcoach van Carrefour, succesvol gestart met een wandelgroep op de maandag avonden, Tamar Ronner zal dit voor Fysiotherapie Bakker op de donderdag avonden organiseren.

Donderdag 7 juni gaan we starten met een super gezellige diabetes wandel groep waar ook mensen aan deel mogen nemen als ze geen diabetes hebben. Deze groep zal starten om 19:30 uur en we verzamelen bij Fysiotherapie Bakker aan de Espelerlaan 80. 

Mochten er mensen nog interesse hebben om deel te nemen aan deze groep kom donderdag gerust kijken of neem contact op met Tamar Ronner via de mail (tamar.ronner@live.nl)

Meer weten over de NDC? https://www.nationalediabeteschallenge.nl/challengeemmeloord/

 

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de
Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de "spelregels"!

Onze fysiotherapeuten zijn erg blij dat we na meerdere lockdown's weer reguliere fysiotherapeutische zorg kunnen leveren zonder een heleboel restricties. Toch gelden er nog wel aandachtspunten voor zowel u als patiënt als voor uw fysiotherapeut.

Lees meer
 De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!
De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!

De gecombineerde Leefstijl Interventie De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een leefstijlinterventie waarbij ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en gedrag centraal staat. Deze GLI is een multidisciplinair programma vanuit Fysiotherapie Bakker, Diëtiste Marjolijn Bakker en de Buurtsportcoach van Carrefour .

Lees meer
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.

We mogen de Therapeutische Trainingen weer hervatten! Wij zijn erg verheugd u weer te ontmoeten en laten we hopen dat we nu zonder onderbrekingen kunnen werken aan uw fitheid.

Lees meer