Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Mondkapje? Ja, Graag!

Mondkapje? Ja, Graag!

Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is het dragen van een mondkapje vanaf 1 oktober in de wachtruimtes,  behandelkamers en oefenzalen van alle vestigingen van Fysiotherapie Bakker aan te bevelen? Zo kan de behandeling in de praktijk, voor u en ons, verantwoord en veilig plaatsvinden.

We vragen u zelf een niet-medisch mondkapje mee te nemen en deze voor binnenkomst op te zetten. Bij behandeling op de praktijk geldt daarnaast nog steeds dat u geen verkoudheids- of griepverschijnselen mag hebben, Als praktijk doen wij er alles aan om volgens de hygiënemaatregelen van het RIVM te werken.

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer