Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist

KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist

KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist

Alsnog in Oranje!

Collega’s Erik en Jeroen hebben het in het verleden met hun voetbal kwaliteiten geprobeerd, maar tevergeefs. Inmiddels via een omweg zijn ze alsnog in ‘oranje’ beland. Beide fysiotherapeuten zijn benaderd om te komen werken op het Voetbal Medisch Centrum van de KNVB in Zeist. Als voetbal liefhebbers hoefden de mannen hier uiteraard niet lang over na te denken. Werken op een topsportlocatie met fantastische faciliteiten en binnen een multidisciplinair team met sportartsen, fysiotherapeuten en bewegingswetenschapper van de Nationale voetbalteams is natuurlijk een kans die je niet laat lopen. Inmiddels werkt Erik al ruim anderhalf jaar voor de KNVB, met als hoogtepunt mee op interlandweek met de Oranje Leeuwinnen in Tsjechië.

Hun werkzaamheden bestaan uit revalidatie van vooral veel sport gerelateerde klachten en het begeleiden van scheidsrechters zowel in de praktijk als op het veld.

Omdat zij nu ook een aantal dagen in Zeist werken, zijn Erik en Jeroen minder in Emmeloord aanwezig.

Beide zijn erg blij met deze kans en ook de ruimte die ze hiervoor hebben gekregen om zich verder te ontwikkelen als professional.

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist
KNVB- Erik & Jeroen ook werkzaam in Zeist

Onze collega's Erik Stolte en Jeroen de Groet zijn naast hun werkzaamheden bij Fysiotherapie Bakker ook beiden 2 dagen aan het werk bij de KNVB in Zeist.

Lees meer
Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de
Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de "spelregels"!

Onze fysiotherapeuten zijn erg blij dat we na meerdere lockdown's weer reguliere fysiotherapeutische zorg kunnen leveren zonder een heleboel restricties. Toch gelden er nog wel aandachtspunten voor zowel u als patiënt als voor uw fysiotherapeut.

Lees meer
 De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!
De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!

De gecombineerde Leefstijl Interventie De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een leefstijlinterventie waarbij ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en gedrag centraal staat. Deze GLI is een multidisciplinair programma vanuit Fysiotherapie Bakker, Diëtiste Marjolijn Bakker en de Buurtsportcoach van Carrefour .

Lees meer