Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Klachten? www.hierhebikpijn.nl kan u inzicht geven.

Klachten? www.hierhebikpijn.nl kan u inzicht geven.

Klachten? www.hierhebikpijn.nl kan u inzicht geven.

Indicatie van de lichamelijke klachten

De check geeft een indicatie van de aandoening (en) waar u mogelijk mee te maken heeft. Iedere aandoening is uitgebreid beschreven op basis van recente wetenschappelijke literatuur. De fysiotherapie check wordt regelmatig aangevuld met aandoeningen en nieuwe inzichten binnen de fysiotherapie.

Raadpleeg altijd een van onze  fysiotherapeuten.

Hierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan uw huisarts en/of  uw fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op Hierhebikpijn.nl. Het invullen van Hierhebikpijn geeft een indicatie van een mogelijk klachtenbeeld. Via deze website kunt u bij onze praktijk een afspraak maken voor een eerste intake/onderzoek. Uw klachteninformatie kan dan al door uw fysiotherapeut worden ingezien zodat deze goed is voorbereid voor een mogelijk eerst bezoek of beeldbelsessie.

Raadpleeg altijd een fysiotherapeut

https://www.hierhebikpijn.nl/

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de
Afspraak bij uw Fysiotherapeut? Dit zijn de "spelregels"!

Onze fysiotherapeuten zijn erg blij dat we na meerdere lockdown's weer reguliere fysiotherapeutische zorg kunnen leveren zonder een heleboel restricties. Toch gelden er nog wel aandachtspunten voor zowel u als patiënt als voor uw fysiotherapeut.

Lees meer
 De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!
De Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) van start!

De gecombineerde Leefstijl Interventie De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een leefstijlinterventie waarbij ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en gedrag centraal staat. Deze GLI is een multidisciplinair programma vanuit Fysiotherapie Bakker, Diëtiste Marjolijn Bakker en de Buurtsportcoach van Carrefour .

Lees meer
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.
Therapeutische Trainingen zijn weer gestart.

We mogen de Therapeutische Trainingen weer hervatten! Wij zijn erg verheugd u weer te ontmoeten en laten we hopen dat we nu zonder onderbrekingen kunnen werken aan uw fitheid.

Lees meer