Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Klachten? www.hierhebikpijn.nl kan u inzicht geven.

Klachten? www.hierhebikpijn.nl kan u inzicht geven.

Klachten? www.hierhebikpijn.nl kan u inzicht geven.

Indicatie van de lichamelijke klachten

De check geeft een indicatie van de aandoening (en) waar u mogelijk mee te maken heeft. Iedere aandoening is uitgebreid beschreven op basis van recente wetenschappelijke literatuur. De fysiotherapie check wordt regelmatig aangevuld met aandoeningen en nieuwe inzichten binnen de fysiotherapie.

Raadpleeg altijd een van onze  fysiotherapeuten.

Hierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan uw huisarts en/of  uw fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op Hierhebikpijn.nl. Het invullen van Hierhebikpijn geeft een indicatie van een mogelijk klachtenbeeld. Via deze website kunt u bij onze praktijk een afspraak maken voor een eerste intake/onderzoek. Uw klachteninformatie kan dan al door uw fysiotherapeut worden ingezien zodat deze goed is voorbereid voor een mogelijk eerst bezoek of beeldbelsessie.

Raadpleeg altijd een fysiotherapeut

https://www.hierhebikpijn.nl/

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Mondkapje? Ja, Graag!
Mondkapje? Ja, Graag!

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is er het advies om vanaf 1 oktober een mondkapje te dragen.

Lees meer
Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer