Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

IgoFit

Maak een afspraak

IgoFit

Sinds enkele jaren heeft Fysiotherapie Bakker een samenwerking met IgoFit. Onze collega Jeroen de Groot is naast zijn werk als fysio en manueeltherapeut ook werkzaam bij IgoFit als Personal en Medical Trainer. Clienten van IgoFit met fysieke klachten kunnen medisch onderzocht en begeleidt worden door Jeroen.

IgoFit

De sleutel tot een actief, gezond en vitaal leven. Ontdek wat er uit jouw leven te halen is op fysiek en mentaal niveau en emotioneel niveau. In deze ontdekkingsreis naar eigen potentieel helpen we je de balans te vinden tussen gezonde voeding, fysieke beweging en optimale ontspanning. Bij IGOFIT omarmen we bewezen ideeën en ontwikkelen we laagdrempelige programma’s afgestemd op de klant van nu. Wij zijn ervaren, nieuwsgierig en experts in ons vakgebied.

  • Persoonlijke coaching
  • Leefstijlprogramma's
  • Group Training
  • IGOBusiness

IGOFIT Emmeloord
 Veerplein 2
8301AH Emmeloord

info@igofit.nl
 085-0402134

https://www.igofit.nl/

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Jeroen de Groot Master Manuele Therapie
Jeroen de Groot Master Manuele Therapie

Afgelopen februari heeft collega Jeroen de Groot met succes de opleiding Master Musculoskeletaal, met uitstroom richting Manuele therapie, afgerond. Van nu af aan mag hij zich Manueel Therapeut noemen. Deze opleiding heeft Jeroen veel diepgang en extra kennis opgeleverd en inzicht gegeven in de laatste technieken en ontwikkelingen van ons vakgebied. Als manueel therapeut is hij in staat om complexere klachtenbeelden adequaat te behandelen, waarbij er altijd wordt gekeken naar het complete plaatje van de klacht.

Lees meer
Vitaliteitstraining Dijksma Koudetechniek Emmeloord
Vitaliteitstraining Dijksma Koudetechniek Emmeloord

Voor de medewerkers van Dijksma Koudetechniek heeft onze Bedrijfsfysiotherapeut Mark Peters een Vitaliteitstraining verzorgd. De 20 medewerkers werden meegenomen in de wereld van leefstijl, gezond leven, slapen en fysieke belasting tijdens hun werk. Een interactieve en leerzame middag!

Lees meer
Vitaliteitstraject Gemeente Urk
Vitaliteitstraject Gemeente Urk

Voor het tweede jaar op rij heeft de Gemeente Urk aan ons 20 weken durend Vitaliteitstraject deelgenomen. In combinatie met diëtiste Marjolein Bakker hebben medewerkers van de Gemeente Urk een intensief beweeg en coaching programma doorlopen.

Lees meer