Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

IgoFit

Maak een afspraak

IgoFit

Sinds enkele jaren heeft Fysiotherapie Bakker een samenwerking met IgoFit. Onze collega Jeroen de Groot is naast zijn werk als fysio en manueeltherapeut ook werkzaam bij IgoFit als Personal en Medical Trainer. Clienten van IgoFit met fysieke klachten kunnen medisch onderzocht en begeleidt worden door Jeroen.

IgoFit

De sleutel tot een actief, gezond en vitaal leven. Ontdek wat er uit jouw leven te halen is op fysiek en mentaal niveau en emotioneel niveau. In deze ontdekkingsreis naar eigen potentieel helpen we je de balans te vinden tussen gezonde voeding, fysieke beweging en optimale ontspanning. Bij IGOFIT omarmen we bewezen ideeën en ontwikkelen we laagdrempelige programma’s afgestemd op de klant van nu. Wij zijn ervaren, nieuwsgierig en experts in ons vakgebied.

  • Persoonlijke coaching
  • Leefstijlprogramma's
  • Group Training
  • IGOBusiness

IGOFIT Emmeloord
 Veerplein 2
8301AH Emmeloord

info@igofit.nl
 085-0402134

https://www.igofit.nl/

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Trainer medische fitness (6u p/w)
Trainer medische fitness (6u p/w)

Ben jij enthousiast, proactief en wil jij graag mensen met plezier laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fysiotherapie Bakker is namelijk op zoek naar een medische fitness trainer die voor 6 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding) ons team per 1 september komt versterken. Bij voorkeur beschikbaar op de dinsdag- en donderdagavond.

Lees meer
We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer
Lees meer