Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Diëtiste

Maak een afspraak

Diëtiste

Al vele jaren werken wij samen met diëtiste Marjolijn Bakker en haar collega's. Marjolijn haar expertise op gebied van voeding en leefstijl is een onderdeel van onze beweeg en vitaliteitsprogramma's.

De juiste voeding voor elk lijf

Wat je eet heeft veel invloed op hoe je je voelt. Als je gezond eet en genoeg beweegt krijg je meer energie en functioneer je beter. Dat is wat wij willen overbrengen aan mensen. Nee, we zijn geen strenge juffen die je vertelt wat je wel en niet mag eten, iedereen is immers anders en ieder lijf werkt anders. Voeding is ontzettend persoonlijk. Daarom willen wij altijd weten wie jij bent, wat jouw eetgewoontes zijn en op basis daarvan maken wij samen met en voor jou een persoonlijk voedingsplan.

Klachten verminderen met voeding

Als je lichaam niet gezond is, dan is het belangrijk om je lijf extra of andere voedingsstoffen te geven. Een persoonlijk dieet kan goed helpen om klachten te verminderen en meer energie te krijgen. De hulpvragen zijn heel divers. Zo zien wij cliënten met diabetes, ondergewicht en/of ongewenst gewichtsverlies door ziekte, overgewicht, hart- en vaatziekten, darmproblemen, COPD, oncologie, ziekte van Parkinson, voedselintolerantie of voedselallergie. Wij adviseren ook sporters over de juiste voeding of helpen kinderen om beter te eten.

Marjolijn: 06 – 28 25 44 72 / Ichelle: 06 – 11 17 83 32 / Marjon : 06 – 11 17 83 96

Praktijk in Emmeloord en Marknesse
•Emmeloord, Bouwerskamp 9
 (Maandag + avond, dinsdag, woensdag,
 donderdag, vrijdag)
•Emmeloord, fysiotherapie Bakker,
 Espelerlaan 80
 (vrijdagochtend)
•Marknesse, Emmeloordseweg 2b
 (Donderdag)

www.marjolijn-bakker.nl

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

We mogen weer sporten!
We mogen weer sporten!

We mogen weer sporten! Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, mogen de sportscholen per 1 juli weer starten. Onze fysiotherapeuten zien al een aantal weken weer patiënten en we zijn verheugd dat we nu ook uw therapeutisch training weer mogen opstarten.

Lees meer
Lees meer
Hervatten Fit for 2 & Fit for You
Hervatten Fit for 2 & Fit for You

Zwangerfitdocente Lynn de Leij heeft op de woensdagavond de lessen Fit for 2 en Fit for You weer hervat. Deze lessen worden echter outdoor gegeven en de groepen blijven aanvankelijk klein.

Lees meer