Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Afspraken-app

Maak een afspraak

Afspraken-app

Wat betekent dat voor u als patiënt?
Bij uw inschrijving als patiënt vragen wij uw e-mail adres en 06-nummer. U ontvangt dan een SMS-bericht met een link naar onze eigen app. Als u een iPhone of een Android telefoon heeft, kunt u de AfsprakenApp downloaden. Voor andere smartphones is er een mobiele site versie. Deze mobiele site is ook via de pc te gebruiken: www.afsprakenapp.nl/site.

Met de app kunt u uw afspraken en huiswerkopdrachten bekijken.

Ook ontvangt u herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via uw e-mail. U hoeft dus nooit meer een afspraak te vergeten. In de app kunt u heel gemakkelijk opzoeken wanneer de afspraak ook alweer was.
Als uw therapeut met de app huiswerkopdrachten aanmaakt, kunt u ook daarvoor reminders ontvangen.
Het afmelden voor berichten kunt u zelf doen. Ga naar  EJBakker.afsprakenapp.nl en druk op Afmelden afspraakreminders.
Uw afspraken automatisch in uw Apple, Google of Outlook
agenda? Ga naar: https://www.afsprakenapp.nl/onlineagenda.

Veel succes met de AfsprakenApp!

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Jeroen de Groot Master Manuele Therapie
Jeroen de Groot Master Manuele Therapie

Afgelopen februari heeft collega Jeroen de Groot met succes de opleiding Master Musculoskeletaal, met uitstroom richting Manuele therapie, afgerond. Van nu af aan mag hij zich Manueel Therapeut noemen. Deze opleiding heeft Jeroen veel diepgang en extra kennis opgeleverd en inzicht gegeven in de laatste technieken en ontwikkelingen van ons vakgebied. Als manueel therapeut is hij in staat om complexere klachtenbeelden adequaat te behandelen, waarbij er altijd wordt gekeken naar het complete plaatje van de klacht.

Lees meer
Vitaliteitstraining Dijksma Koudetechniek Emmeloord
Vitaliteitstraining Dijksma Koudetechniek Emmeloord

Voor de medewerkers van Dijksma Koudetechniek heeft onze Bedrijfsfysiotherapeut Mark Peters een Vitaliteitstraining verzorgd. De 20 medewerkers werden meegenomen in de wereld van leefstijl, gezond leven, slapen en fysieke belasting tijdens hun werk. Een interactieve en leerzame middag!

Lees meer
Vitaliteitstraject Gemeente Urk
Vitaliteitstraject Gemeente Urk

Voor het tweede jaar op rij heeft de Gemeente Urk aan ons 20 weken durend Vitaliteitstraject deelgenomen. In combinatie met diëtiste Marjolein Bakker hebben medewerkers van de Gemeente Urk een intensief beweeg en coaching programma doorlopen.

Lees meer