Fysiotherapie Bakker

Tel: (0527) 61 52 51     Belmoment: bij voorkeur tussen 09.00 en 12.00 uur

Afspraken-app

Maak een afspraak

Afspraken-app

Wat betekent dat voor u als patiënt?
Bij uw inschrijving als patiënt vragen wij uw e-mail adres en 06-nummer. U ontvangt dan een SMS-bericht met een link naar onze eigen app. Als u een iPhone of een Android telefoon heeft, kunt u de AfsprakenApp downloaden. Voor andere smartphones is er een mobiele site versie. Deze mobiele site is ook via de pc te gebruiken: www.afsprakenapp.nl/site.

Met de app kunt u uw afspraken en huiswerkopdrachten bekijken.

Ook ontvangt u herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via uw e-mail. U hoeft dus nooit meer een afspraak te vergeten. In de app kunt u heel gemakkelijk opzoeken wanneer de afspraak ook alweer was.
Als uw therapeut met de app huiswerkopdrachten aanmaakt, kunt u ook daarvoor reminders ontvangen.
Het afmelden voor berichten kunt u zelf doen. Ga naar  EJBakker.afsprakenapp.nl en druk op Afmelden afspraakreminders.
Uw afspraken automatisch in uw Apple, Google of Outlook
agenda? Ga naar: https://www.afsprakenapp.nl/onlineagenda.

Veel succes met de AfsprakenApp!

Het laatste nieuws van Fysiotherapie Bakker

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk en vakgebied.

Hockeyclub de Meeuwen
Hockeyclub de Meeuwen

Fysiotherapie Bakker verbindt zich wederom voor een langere periode aan HC De Meeuwen. Wij vinden het belangrijk om lokaal actief te zijn en een steentje te kunnen bijdragen. Leden van HC De Meeuwen met een blessure kunnen gratis een afspraak maken bij Fysiotherapie Bakker voor een eerste screening.

Lees meer
Finish gehaald! Fish Potato Run
Finish gehaald! Fish Potato Run

Noor Liebe heeft samen met onze fysiotherapeut Mark Peters de Fish Potato Run gelopen. Noor heeft vanaf 2014 een lang ziekteproces doorlopen vanwege acute leukemie. Door haar enorme doorzettingsvermogen heeft ze stap voor stap haar doelen verwezenlijkt om weer goed te kunnen bewegen en zelfs sporthervatting is gehaald. Noor heeft maanden getraind om uiteindelijk de halve Fish Potato Run te halen van Tollebeek naar Emmeloord. Het was zwaar maar ruim binnen het uur!

Lees meer
Aansluiting bij ClaudicatioNet
Aansluiting bij ClaudicatioNet

Sinds deze zomer is Fysiotherapie Bakker aangesloten bij ClaudicatioNet, een zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. Hierbij wordt er gestreefd naar een transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met Claudicatio Intermittens. Onze collega Lynn de Leij heeft in Leiden het opleidingstraject Symptomatisch Perifeer en Artieel Vaatlijden afgerond. Het woord etalagebenen is een letterlijke vertaling van het belangrijkste symptoom van de ziekte: wanneer tijdens het lopen pijn in de benen optreedt en deze pijn weer verdwijnt als je even blijft staan, dus alsof je blijft staan om in een etalage te kijken, dan spreek je van etalagebenen. Deze klachten worden veroorzaakt door een vernauwing in de slagaders van de benen. Qua mogelijke therapieën bij etalagebenen is fysiotherapie de minst ingrijpende, en dus in eerste instantie te prefereren boven andere therapieën. De therapie bestaat uit gesuperviseerde looptherapie

Lees meer